Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Pieter en Femy Bremer. Beide vele jaren werkzaam geweest in het onderwijs. Hierin hebben wij veel ervaring opgedaan in verschillende vormen van speciaal onderwijs. Femy is opgegroeid op een veebedrijf op de Veluwe. Pieter groeide op in de Flevopolder en is natuurgids.

In oktober 1990 zijn wij gestart met een educatieve zorgboerderij vanuit onze passie voor het samenbrengen van kind en natuur. Enkele jaren na de start heeft de zorg tak vorm gekregen. We zijn toen gestart met het project De Boer Op. Dagbesteding voor thuiswonenden met een chronische ziekte, een lichamelijke en/of geestelijke beperking.

Wat bieden wij?

  • Dagbesteding voor chronisch zieken en (beginnend) dementerende ouderen, 5 dagen per week, onder deskundige begeleiding.
  • Begeleiding van kinderen van 6 tot ongeveer 18 jaar – kinderen die een vorm van autisme of ADHD hebben.
  • Dagbesteding, toe leiden naar werk, voor licht verstandelijk beperkte jongeren.

Wij werken met kleine groepjes, onder deskundige en enthousiaste begeleiding, om zorg op maat te bieden in een rustige en veilige omgeving.

De groep die toe leidt naar werk, 18+, houdt zich bezig met het verzorgen van de dieren, werken met open haard-hout uit het bos, verwerken en drogen en dan naar de klant, en allerlei andere boerderij-activiteiten.

Pieter
Femy