Over ons

Wie zijn wij?

De Huif is een zorgboerderij die zorg biedt aan kinderen, jongeren en ouderen.

In oktober 1990 zijn Pieter en Femy Bremer gestart met een educatieve zorgboerderij vanuit de passie voor het samenbrengen van mens en natuur. Na enkele jaren ontwikkelde de zorgtak zich en is er gestart met het project “De Boer Op” voor thuiswonenden met een chronische ziekte, een lichamelijke en/of geestelijke beperking. In de loop der jaren is het bedrijf verder uitgebreid voor kinderen en jongvolwassenen van verschillende doelgroepen.

Vanaf januari 2023 genieten Pieter en Femy officieel van hun welverdiende pensioen. Zij blijven op de achtergrond een waardevolle rol vervullen.
De educatieve zorgboerderij wordt voortgezet door hun zoon Tom Bremer en zijn vrouw Jedidja. Met toewijding hebben zij de verantwoordelijkheid op zich genomen om de educatieve zorgboerderij te leiden en verder te ontwikkelen. Dit samen met een mooi, deskundig team.

Wat bieden wij?

  • Dagbesteding voor chronisch zieken en (licht) dementerende volwassenen en ouderen.
  • Begeleiding van kinderen van 6 tot ongeveer 18 jaar – kinderen die een vorm van ASS, ADHD of andere vorm hebben waardoor zij extra begeleiding nodig hebben.
  • Dagbesteding (activerend en arbeidsmatig) voor licht verstandelijk beperkte jongvolwassenen.

Wij werken met kleine groepjes om zorg op maat te bieden in een rustige en veilige omgeving.
De activiteiten zijn gericht op het verbeteren van de levenskwaliteit, het ontwikkelen van vaardigheden, het stimuleren van sociale interactie en ontspanning.

Tom en Jedidja
Pieter en Femy
Wij bieden kwalitatieve zorg – Kwaliteitskeurmerk
Dit vinden wij belangrijk – Kernwaarden