Jongvolwassenen

Voor wie?

Er wordt activerende en arbeidsmatige dagbesteding op de boerderij geboden voor jongvolwassenen. Het is bedoeld voor jongvolwassenen vanaf de leeftijd van 18 jaar met een licht verstandelijke beperking, psychiatrische problematiek of met gedragsproblemen.

Wat kunt u verwachten?

Op de boerderij worden, onder begeleiding, allerlei binnen- en buitenactiviteiten aangeboden die met het buitenleven te maken hebben. Je kunt hierbij denken aan dierverzorging, het werken in de (moest)tuin, in de kas of bij de houtafdeling. De dagbesteding wordt afgewisseld met ontspannende activiteiten, zoals een paardrijden, boswandeling of een creatieve activiteit. Eventueel is een dagbesteding bij Toms Creek Lelystad of een combinatie ook mogelijk.

Aanmelding

Wil je voor de dagbesteding in aanmerking komen, dan heb je een beschikking nodig van de gemeente/zorgkantoor. Met een beschikking kun je contact opnemen met de boerderij voor een intakegesprek en eventuele rondleiding.
Wij werken ook samen met verschillende hoofdaannemers, zoals Triade Vitree, Kwintes, Interakt Contour etc. waardoor een dagbesteding ook bij de boerderij kan plaatsvinden.

Vervoer

Wanneer je een beschikking hebt voor vervoer, kan het brengen en halen via ons gecoördineerd worden.

Openingstijden

De dagbesteding wordt aangeboden op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.