Jeugd

Voor wie?

De dagbesteding op de boerderij is bestemd voor kinderen, in de leeftijd van 4-18 jaar, bij wie een psychiatrische problematiek of waarbij gedragsproblemen zijn geconstateerd.

Wat kunt u verwachten?

Op de boerderij worden, onder begeleiding, allerlei binnen- en buitenactiviteiten aangeboden die met het buitenleven te maken hebben. Je kunt hierbij denken aan het verzorgen en voeren van dieren, het werken in de (moest)tuin, de kas of de akker. Ook is er veel tijd en ruimte voor contact met de dieren zoals de paarden, konijnen, cavia’s en kippen. Daarnaast is er ruimte voor verschillende creatieve bezigheden, van keramieken tot kerststukjes maken. Spelen in de hooihut blijft voor jong en oud een feestje.

Aanmelding

Wil je voor de dagbesteding in aanmerking komen, dan heb je een beschikking nodig van de gemeente. Je kunt met je hulpvraag terecht bij de gemeente Lelystad. Met een beschikking kun je contact opnemen met de boerderij voor een intakegesprek en eventuele rondleiding.
Het is bij ons ook mogelijk om de dagbesteding vanuit privé te betalen. Wilt u hierover meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Vervoer

Wanneer je een beschikking hebt voor vervoer, zal het brengen en halen via ons gecoördineerd worden.

Openingstijden

De dagbesteding wordt aangeboden op woensdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.